Thursday, December 1, 2011

Appetizer & main course

Bruschetta comot-comot 

Spaghetti with fresh basil pesto, roasted beef & roasted bell pepper


Apabila sesekali belacan tak masuk dalam pinggan. :D

6 comments:

Farina said...

Aku pun buat spageti hijau kelmarin, sebab nak perabih balance2 daging turkey.

Ayu said...

Ye ke? Sama pulak ye. Tapi aku jeles, aku tak pernah merasa roast turkey lagi nih. ;p

Our Hopes and Dreams said...

lapaq gile lerrr tgk bila ayu post gambar2 makanan ni hehe..beli ingredients kat uk bes kan..fresh je rasa sumenya..

Ayu said...

Mieza, sama la kita. Tgk gambar makanan time2 dekat nk lunch ni berkeriuk2 perut. ;p Ha'ah, that's the plus point duduk sini. Veges & fruits sgtlah cantik2 : )

DeLancrettLurpak said...

Apa ko letak atas bruschetta ko tu? Chicken ham dlm tin tu eh?

Ayu said...

Bukan wahai DLL, itu chicken mortadella dapat kat halal butcher. Mcm chicken luncheon, round slices bentuk dia.