Siakap bakar sumbat sambal kelapa |
Air asam |
Sambal ikan bilis+petai. Kali kedua masak petai seumur hidup. Petai dapat di Chinatown |
Sayur lemak taugeh+tauhu. Tauhu juga hasil borongan di Chinatown |
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tak sampai sejam lepas early dinner T.T |
10 comments:
jahattt....
sambal belacan ayu tu kan....nampak sgt sodap...kalo i mkn ikan bakaq dgn sambal belacan tu aja pn dh cukup..mst tambah berpinggan-pinggan
ikan bakar mesti lah dgn air asam.. baru ada ummpphh..!! best jgk ada chinatown.. senang dapat barang kan..
Another way of saying 'terbaeek' la tu hehe
pic last tu mmg terbaiiieeekkk sangat hahaha
Tengok lauk tak sangka made in hengland..:))
Mijadd - hahhahaha.. pusing2 belakang tgk ada org tu cantik je tido. kan dah kene.. :P
Lilly - tu bukan sambal belacan, tu air asam la syg.. Selalunya Ayu buat pakai cili api hijau, kalini pakai cili api merah, terus nampak mcm sambal belacan la pulak eh.. Hehe..
Mulan - best Chinatown tu. Durian pun ada. Baru2 ni dah jumpa daun kesum. Yippie! :)
Apel & Cla - yg sebenarnya kwn tu penat bekerja seharian. Dpt pulak nasik 2 pinggan. Hah terus lentok. :P
Makcik - Kan... Apa ajalah yang tak dak kat sini.. Belacan, kicap kipas udang, kicap jalen, rempah kari babas, semua ada.. :)
terliur :D
pas snap gmbr husband tido, konpem ayu pn join gk.. :P
Anna - Tuan rumah pun tgk gambar tgh lapar2 ni terliur lah balik dibuatnyee :D
Anon - Hepp, Ayu takde join sekaki tau. Ambik kesempatan browse the net sebelum husband bangun (kitorang sokmo berebut laptop) :p
Post a Comment