Pie tee sebagai starter. Taklah sedap sangat pie tie ni, auntie kantin sekolah dulu buat lagi sedap |
Yang ditunggu-tunggu.. Singapore chili crab! |
My husband had the winter promo menu - teh tarik, king tiger prawn char koay teow & cendol |
Konon nasik putih & ketam mak buyung sorang lah yang punya |
Surprise!! Bila sampai di meja, ketamnya lagi besar dari muka saya. Hahaha.. Mampuss |
Dah mengah tersandar, dear husband tolonglah tolong. Tak laratt |
Ini lah rupa orang mengah. Nak bangun pun rasa berat |
Mintak waiter bungkuskan ketam yang tak habis. Cendol pulak sampai. Masa ni masing-masing dah tak excited tengok cendol sebab perut dah meraung penuh |
Ok, sampai tahun depan kot rasanya takkan teringin nak makan ketam lagi. Kot lah. Hehehe :P
5 comments:
tahun depan 11.5 bulan lagi, betul ke dah off ketam? haha
waaahhhhh.. rasa nak terbang sana tolong makan sama...!!
take care dear..
sedapnya nampak ketam tu.. hehehe
hahahahaha aduiii gelak guling2 akak baca. tobat ye?
terliur kan char kuey tiaw dgn tiger prawns tu... yummm...
p/s: jeles dgn mak buyung masih berdagu runcing!
KOG - hahahah tak janji, tak janjii :P
Mulan - Marilah mariii. Kalau 4 orang makan baru kena portion dia rasanya :)
Zd - memang sedap. Cuma kalau pedas sikit lagi baru kena dengan tekak Melayu nih. Pedas dia tahap selamat la gitu..
Kak Lia - tobat buat sehari dua nih. Heheheh.. Char koey teow dia memang sedap, cuma udang dia ada yang undercooked. Spoil sikit la..
Post a Comment